Yoga / bodybalance

"Het is ontspanning door inspanning"

Club Yoga / bodybalance vermengt dynamische , nieuwe technieken met traditionele, oosterse disciplines. Het is je persoonlijke 'time out' van stress en spanningen uit het dagelijkse leven. Het verbetert de flexibiliteit van je spieren en je bewegingsbereik, het maakt je kernspieren (rug en buik) sterker en het verlaagt je stressniveau.

Een mens bestaat immers uit lichaam en geest. Jarenlang spreken we over het trainen van ons lichaam. Maar onze geest dan? Welzijn of ons goed voelen is voor velen de doelstelling. Hoe geven we ons zelf dat goede gevoel van een gezonde geest in een gezond lichaam? Juist: Club Yoga! In de snelheid van alledag dienen we ons staande te houden. We eisen meer van ons zelf en van anderen. Inspanning vindt vaker plaats dan ontspanning. Hoe vinden we de juiste verhouding? Juist: Club Yoga!

Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn. Er zijn 6 elementen die dit trainingsprogramma tot een succes maken:
Ontspanningsoefeningen
Spierversterkende oefeningen
Veilig en effectief trainen onder begeleiding
Eenvoud, dus voor iedereen te volgen
Verschillende soorten muziek die zorgen voor ontspanning en motivatie.
Samen trainen wat motiverend werkt
Voor wie is Club Yoga / bodybalance ?
Club Yoga/ bodybalance is geschikt voor een brede doelgroep ongeacht leeftijd, niveuau en geslacht. Wanneer je gezond bent is deze les een aanrader. Fitheid zal je beloning zijn.
Rug- en gewrichtsklachten kunnen door Club Yoga verminderen.
De voordelen op een rijtje:
Strakke en lange spieren
Verbeterde lichaamshouding
Krachtige rug en een platte buik
Een verbeterde bloedsomloop
Conditieverbetering
Ontspanning tijdens inspanning
Betere lichaamshouding

 

 

De eerste 50 minuten bestaan uit simpele en uitdagende oefeningen, de laatste 10 minuten bestaan uit ontspanning en meditatie, zodat je met een gevoel van welzijn en kalmte de les afrond.