Cardiovascular workout

De Nautilus® TreadClimber®  werkt voor iedereen, van beginner tot fitnessfanatiekeling. Door de combinatie van eenvoudig wandelen met de cardiovasculaire workout van lopen en steppen, krijgt u een uitdagende workout. Het is net alsof u op een zandduin in woestijn loopt. Maar dan zonder de woestijn, het zand of de duin.

Optimale calorie-verbranding

Omdat u in een trager tempo traint dan op een normale loopband, heeft u niet het gevoel dat u hard traint. Maar eigenlijk is uw workout nog veel intensiever. Waarom? Omdat u met de Nautilus® TreadClimber® TC916 meer grote spieren tegelijk traint.

Twee keer zoveel resultaat

Met de Nautilus® TreadClimber® , verbrandt u twee keer zoveel calorieën als wanneer u op een loopband traint met dezelfde snelheid en intensiteit. Er is zelfs geen enkel ander cardiotoestel dat zo snel en zo efficiënt calorieën verbrandt.

Lage belasting

De Nautilus® TreadClimber®  heeft een unieke design waarmee twee acties gecombineerd kunnen worden: wandelen en heuvelopwaarts lopen. Het resultaat is een uitdagende training met weinig belasting op uw voeten, enkels, knieën en heupen