WAT IS VIRTUAL INDOOR CYCLING

VIRTUAL SPINNING,
ALLEEN BIJ POWER ENERGIE STUDIO IN SPIJKENISSE…
Virtual Spinning is de nieuwste sensatie op Spinninggebied. Virtual Spinning is een unieke beleving met prachtige beelden van etappes op allerlei verschillende locaties. Via een groot projectiescherm waant u zich tijdens deze spinninglessen in een andere wereld. De virtuele instructeur brengt u naar plaatsen waar u nog nooit bent geweest maar waar u na deze lessen misschien wel naar toe gaat op vakantie.

Hoge bergen, mooie natuurgebieden en spannende steden. Bij virtual spinning hoef je het Sports Center niet te verlaten, om dat te ervaren! Met een beamer wordt je fietsroute geprojecteerd in de spinningruimte. En de docent ook. Deze virtuele fietscoach loodst je in een uurtje rond de mooiste plekjes op aard. Om het meeste uit je work out te halen, kun je bij de balie van het Sports Center een hartslagband lenen (Activio), die je prestaties bijhoudt.

Virtual spinning wordt naast het reguliere spinning aangeboden. Beide vormen van spinning hebben eigen voordelen. Bij de reguliere spinninglessen wordt je bijvoorbeeld begeleid door een echte sportdocent, die per keer een speciale les in elkaar draait met een eigen sfeer en er op die manier een echte happening van maakt. Bovendien kan je tijdens die lessen met je vragen terecht bij de sportdocent. Uitleg over virtual spinning krijg je van de sportdocenten. Kom daarom eerst naar een reguliere les, alvorens je instapt bij een ‘virtuele les’.

In het sportrooster vind je wanneer virtual spinning wordt aangeboden. Doordat het Sports Center niet terug hoeft te vallen op sportdocenten, kan dat op uiteenlopende momenten: ‘s ochtends, ‘s avonds en in het weekend. Of als bijvoorbeeld een reguliere spinningles vol zit, kan het Sports Center een extra virtuele les inzetten om je toch lekker te kunnen laten spinnen. Veel plezier dus, met virtual spinning!